Naš Teden možganov je “Tema meseca”!

Naš Teden možganov je “Tema meseca”!

Sklop dogodkov v okviru dogodka Teden možganov 2018 je za nami. Naj se najprej vsem predavateljem in obiskovalcem, ki ste bili z nami na Tedenu možganov v Kopru najlepše zahvalimo! Veseli smo, da smo letos zabeležili še večje število obiskovalcev kot prejšnja leta ter da so se predavanj udeležili različni profili ljudi. Nekaj obiskovalcev, ki so povedali, da Teden možganov spremljajo že daljše obdobje, je potrdilo, da je tudi letošnji dogodek dosegel njihova pričakovanja, saj so predavanja bila zanimiva in poučna.

Zahvalili bi se radi tudi društvu Sinapsa, krovni organizatorici dogodka, ter pa lokalnim koordinatorjem, Samanti Knapič, Larisi Lari Pohorec ter Tomažu Babiću, ki so  letošnji Teden možganov pripeljali tudi v Koper. Prav tako gredo zahvale Fakulteti za humanistične študije (UP), ki nam je odstopila prostore, sponzorjem, ki so prispevali z darili – Famnit (UP), Občini Izola, Univerza na Primorskem, vinarjema Rogelja Petelin in Kralj, pa Veganika cateringu in restavraciji Pepperončino za slastne prigrizke in napitke.

Center mladih Koper, hvala za objavo prispevka. Naš Teden možganov je “Tema meseca”! Več si lahko preberete na spodnji povezavi.

Teden možganov 2018: Na sanjah svet stoji – sklop predavanj v Kopru
Izid CMK magazina #22Teden možganov 2018: Na sanjah svet stoji – sklop predavanj v Kopru